Bogmærker

Truck-transformer

Spil Trucksformers

Truck-transformer

Trucksformers

Du er en stor lærd, er imidlertid ikke klart for dig, hvorfor ikke erkende, at i sig selv ikke forhindrer at skabe! Det sidste barn af yours er blevet en moderne, udstyret med den nyeste teknologi, terrængående køretøj. Din lastbil-transformator i stand til mange ting på det rigtige og kloge ledelse, så teste den på jorden, du har besluttet på deres egne - ja, ikke at have tillid er et mirakel enhed til en anden! Det vil være en fantastisk rejse, der vil bo i din hukommelse i mange år fremover endnu!
Vi så lastbiler med store hjul? Det er på dette vil du nødt til at overvinde i spillet stier Trucksformers. Ja, først og fremmest er han i stand til at forvandle sig til en bil på en luftpude eller en stor motorsav på hjul, disse funktioner bidrage til at overvinde alle forhindringer på vejen. Trafik kontrol pilene på tastaturet, og tasterne 1, 2, 3 transformation.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more