Bogmærker

iPlayer: Her kommer i stort antal - Mosvar

Spil iPlayer: Here come in large numbers - Mosvar

iPlayer: Her kommer i stort antal - Mosvar

iPlayer: Here come in large numbers - Mosvar

Ikke overraskende, online spil kommer i stort tal her - Mosvar skabte russiske selskab Destiny Development, Moskva, fordi overbelægning - et problem №1. Og nu kan du blive en indfødt moskovitiske eller blive besøgende, der er fastsat til at starte op her og dens rødder. Det vigtigste er at behandle spillet med humor, fordi der er mange ting, der viser den forkerte side af livet i hovedstaden. Hvis de besøgende tror, ​​at livet i Moskva af søde, er de venter på overraskelser. For at overleve, det har at gøre med det mest uinteressante og lavtlønnede arbejde: rene toiletter, at gå ned i minen for at fange rotter. Men Muscovites opfører sig arrogant forsøger, skubbede ubudne gæster hjem, arrangere deres vanskelige liv. Efter en hurtig registrering, vil du begynde at komme i stort tal her - Mosvar leg og finde dig selv fanget i en kamp. Denne ædru påståelig besøgende, der mener, at Moskva er ved at bygge for alle. Dernæst vil du overleve i byen, hvor der er politirazziaer, bandevold, plyndringer små og store bandit angreb på butikker og banker. Når du er i fængsel, kan politiet give bestikkelse til at blive frigivet. Men før, at det er nødvendigt at have tid til at spare nogle penge på et sådant et ekstremt tilfælde. Gradvist passerer 14 niveauer vil du være i stand til at erhverve den erfaring og øge din placering til en velhavende mand. Hvis karriere er en succes, vil du være til rådighed: shopping, udstillinger, diskoteker, seje biler.
iPlayer kommer i stort tal her, det er et spil om overlevelse i det daglige liv i byen, hvor enhver er sig selv. Da spillet er browserbaseret, dine naboer er virkelige spillere, der allerede har valgt en rolle i en modig erobrer af metropolen, eller valgte at blive en indfødt Aboriginal Moskva. Slutte sig til deres rækker og forsøge at finde deres plads.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more