Spil iPlayer: Tanki Online online

Spil Tanki Online

iPlayer: Tanki Online (Tanki Online ):

Tanks Online er en anden spændende tredimensionel oplevelse for spillere, der kan lide at skyde. Spillet blev skabt af den version af den klassiske Tank Battle, der var tilbage i 1990 spillekonsol dandy. De slog al sin skønhed og gameplay, men i dag vil du være i stand til at spille i en tre-dimensionel version af arkade i multiplayer mode.
I begyndelsen af ​​spillet vil du nødt til at registrere og gå gennem en lille uddannelse, som vil fortælle dig, hvordan du kører din tanke, hvordan man kan udvikle deres modstandere og vinde. Efter træningen vil du være i stand til at få et par bonusser for yderligere udvikling.
Før starten af ​​kampen for at åbne listen over programmer, som kan ses i enhver kamp du tilmelder dig. Se denne meget nøje, og hvis du er nybegynder, ikke kravle ind i alvorlige kampe. Du kan også organisere din egen kamp, ​​hvis ikke fundet en passende liste. I Tanki Online har en garage, hvor hovedsagen af ​​spillet, så du kan købe nye typer af udstyr, opgradere eksisterende. Forbedringen omfatter næsten hele krigsmaskine, fra larver til tønder af kanoner og ammunition til dem. Må ikke hammer om daglige bonusser, de vil hjælpe dig i udvikling, flere prisuddelinger og reservedele.
I hver kamp forskellige betingelser for at vinde, afhængigt af hvilken tilstand, du vælger eller selv opretter. Hvor det er nødvendigt at ødelægge alle de fjender, et sted at holde sin egen database ved at spille som et hold, men et eller andet sted og fange fjendens flag. På spillet kortlægge en bred vifte af ressourcer, vælge dem, du kan forbedre din tank på et bestemt tidspunkt, men husk, at dine fjender er også opmærksomme på de bonusser, så vær forsigtig.
Valutaer er også forskellige, kan det være, hvordan man laver og køb. For krystaller, som sælges separat, kan du købe mere kraftfulde våben og fremskynde moderniseringen af ​​kampenheder.
Online tanke let at administrere kun nogle få taster bevægelse og fyring for, der er en funktion, som du kan slå tårnet, hvor pistolen. Besejre dine fjender og tjen oplevelse du vil låse op for nye fordele, som giver indrejse i ligaen og skabe deres egne klaner.

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags