Spil iPlayer: Fidelity: Knights og prinsesse online

Spil iPlayer: Knights and Brides

iPlayer: Fidelity: Knights og prinsesse (iPlayer: Knights and Brides):

Plottet i spillet Fidelity: Knights og prinsesse online vil udvikle sig i forskellige retninger. Man vil være for ridderne - den anden til samfundets damer. De mægtige riddere foretrækker at kæmpe i arenaer, og smukke dame til at passe ejendommen og underholde deres fans en række forskellige lækkerier.
Du vil stå over for en vanskelig valg. For at starte med sex af den karakter og hans typer. Piger vil være i stand til at blive en stilfuld og energiske og charmerende velhavende damer. Unge mennesker vil være i stand til at vælge mellem gode eller dristige riddere. Fra den du vælger, afhænger af din arv, som i sidste ende bliver nødt til at være åbne i fremtiden. Spil Fidelity: Knights og Prinsesse du kan i et par, og alene. Senere, et par, kan du altid finde den. Når ridderen sendt til kæmpe og dedikerer det til sin dame, belønner hun ham med gaver. Men hvis samfundet dame behandle hende ridder lækker hjemmelavet parabol, dets styrke øges mange gange, hvilket giver flere chancer for at vinde kampen.
Også, du er nødt til at udvikle landbruget, fodre forskellige dyr, høst bygge huse og meget mere.
iPlayer Fidelity: Knights og Princess er perfekt til fritidsaktiviteter. Spillet er ganske farverige og har et godt lyddesign. Find venner og gå videre spændende quests og missioner sammen. Du kan købe ekstra elementer fra spillet butikken, men for sjov, som de siger, du skal betale dyrt.

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags