Bogmærker

My Little Farmies

Spil My Little Farmies

My Little Farmies

My Little Farmies

Galactic liv online - en fascinerende militær strategi, der vil fortælle dig den fantastiske historie om Starling. I en af ​​de næste vidunderlige dage på planeten dukkede Faerbit onde skabninger og måtte styrke sin konstruktion og afværge hans konstante angreb. Mens han er ødelæggelsen du nødt til meget hurtigt at opbygge og styrke forliget.
Din primære opgave - er at hjælpe indbyggerne i planeten til at ødelægge skurke. Start med base byggeri, kræves minedrift ressourcer til opførelse af bygninger og fæstningsværker. I begyndelsen af ​​den Galaktiske liv vil du nødt til at spille en lille smule penge og ressourcer, samt en butik, hvor du vil få alle bygninger og til at ansætte en hær. Byg workshops, der vil hjælpe til at udforske nye teknologier til forbedring bygningerne. Hvis du bliver angrebet af fjenden, så prøv at afvise angrebet og straks gå til erobring af verden, hvorfra fjenden kom. Mens hans styrker svækket det skal være nemt at erobre. Efter sejren kan du få en bred vifte af emner, mønter og endda ødelæggelse af værdifulde artefakter af episke bosser.
iPlayer Galactic liv forener mange spillere, der er ligesom du forsøger at overleve. Prøv at gå sammen alliere med venner. Med støtte fra venner, vil du være i stand til at overvinde langt mere magtfulde monstre, som bebor planeten og for at få de mest værdifulde genstande. Du kan købe in-game valuta til at fremskynde processen med afvikling, og også kan købe bonus poster og meget mere for at hjælpe med at stoppe den onde.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more