Bogmærker

Køkken Slacking

Spil Kitchen Slacking

Køkken Slacking

Kitchen Slacking

Foran os er et nyt spændende spil fra firmaet Køkken Slacking Softgames, der har specialiseret sig i produktion af spil til touchscreen-enheder. I det vil vi stifte bekendtskab med en ung pige, Sarah. Siden barndommen, hun kunne lide at fifle i køkkenet hjælpe min mor med udarbejdelsen af ​​et udvalg af lækre retter. Da hun blev ældre, blev det optaget på Fødevareinstituttet, som færdig glimrende i et par år. Umiddelbart efter, at hun fik et job på en af ​​de cafeer i byen. I dag, hendes første skift på arbejde, lad os hjælpe hende klare glimrende med kundeordrer. På skærmen ser vi en skål bestilt gæst, til højre panel vi har markere det og starte madlavning. Husk, at kokken steder over tid vil komme til dig, og kontrollere, om du gør det rigtigt, og på en bestemt dato. som er defineret til fremstillingen af ​​hver skål. Hvis din chef vil være ulykkelig, i værste scenarie, kan du miste dit job. Husk, at antallet af ordrer med hvert niveau vil stige, og din opgave er at gøre alt
Køkken Slacking spil skrevet i HTML5 ny platform, som er meget udbredt i dag. På grund af dette, vil du være i stand til at nyde spillet ikke kun at spille på den lokale computer og en bærbar computer, men også på de så udbredte i dag touch-enheder. Smukt spores grafik, god musik og interessant plot vil ikke forlade ligeglade ikke én spiller. Efter alt, er dette spil designet til alle aldre og vil appellere til ikke blot at børn, men også voksne. Hurtigere Hent Køkken Slacking på din foretrukne enhed og dykke ind i den magiske verden af ​​magi, hvor kokken skaber hans mesterværker. Du kan også bare spille spillet på internettet. Og hvem ved måske du vil vinde titlen af de bedste kokke i verden.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more