Bogmærker

Wolly

Spil Wolly

Wolly

Wolly

Robotter - er kunstigt skabt mekaniske skabninger, hvad er dens struktur minder om levende organismer. I vores moderne verden, deres anvendelse er meget forskelligartet. Nogle er ansvarlige for forskellige automatiske processer har fundet nogle programmer inden for medicin, mens andre bruges i rumteknologi. I dag ønsker vi at introducere dig til spillet Wolly. I det vi hurtigt frem til dig i de dage, hvor sin vorden robot struktur. En af forskerne kom op med en robot i stand til at udføre en handling under kontrol af operatøren og kaldte denne model Wally. I dag på en særlig prøvebane, vil vi teste sine evner. Vi har foran os på skærmen vil være synlige steder placeret på dem med forskellige fælder i form af dips i jorden og så videre. Som vi vil se bokse, der kan tilsidesætte disse fiaskoer. Din opgave er at holde robotten til et punkt på skærmen markeret med et grønt flag. Administrer bevægelse vores robot vi kan med piletasterne på tastaturet, eller tryk på pilene på skærmen af ​​enheden. Din opgave er at skubbe kasserne til at lukke alle de huller i jorden. Kun da vores helt vil rejse på overfladen og nå setpunktet. Med hvert nyt niveau af kompleksitet kun vil stige, og antallet af fælder vil blive mere og mere. Så du bliver nødt til at vise deres pleje og løse dette puslespil
Wolly spil er ganske interessant, og hører til kategorien puslespil. Det er designet til at udvikle børns logisk tænkning, og selvfølgelig pleje. Åbning Wolly på vores hjemmeside vil du være i stand til at teste dit sind og prøv så hurtigt som muligt at løse dette puslespil.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more