Bogmærker

Forge of Empires

Spil Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires - fra primitivt samfund til moderne tid. The Forge of Empires-spillet er unikt, idet spilleren i det gennemgår alle stadier af menneskelig udvikling og videnskabelige resultater fra stenalderen til nutiden. Dette projekt tiltrak opmærksomhed fra mere end 20 millioner spillere overalt i verden, så brugeren behøver ikke at være alene i ørkenens vidder i spilverdenen. I Forge of Empires begynder leg med en lille landsby beboet af kun få mennesker. Ved at udforske nye teknologier, udvikle videnskab og kultur kan spilleren opbygge en enorm, magtfuld stat med en stor befolkning, industrier på højt niveau og en stærk hær. Dette projekt er en militærøkonomisk strategi, hvor det er umuligt at opnå resultater uden klok regering på landene og fremragende militærbedrager. Forge of Empires - funktioner. Du kan kun spille Forge of Empires-projektet, når du har forudregistreret dig. Udfyld formularen tager ikke meget tid, du skal indtaste en gyldig e-mail-adresse i det relevante felt og oprette en adgangskode. Denne formalitet er nødvendig, så spilleren, der kommer ind igen og igen, kan komme ind i sin profil med alle resultater, ressourcer og venner. I brugerens nye verden møder en rådgiver ved navn Ragu Silvertong brugeren, på det indledende trin vil han hjælpe med at forstå komplikationerne i gameplayet. Senere dukker andre rådgivere op - arkitekten lærer, hvordan man bygger bygninger og produktion, videnskabsmanden, hvordan man starter forskning, den militære instruktør, hvordan man træner hæren og går på en kampagne. For at opbygge et vellykket økonomisk system er det nødvendigt at udtrække ressourcer, bygge produktion og producere varer og opkræve skatter. For at gøre dette skal du bygge bygninger:
• Boligbygninger øger antallet af bybeboere, som igen betaler skat og bringer mønter til statskassen. • Produktionsfaciliteter giver dig mulighed for at udtrække ressourcer;
• Industriel produktion fra råvarer producerer forskellige varer, materialer til forskellige industrier kan være placeret i forskellige dele af kontinentet;
• Militære bygninger giver dig mulighed for at rekruttere og træne tropper. • Offentlige bygninger og dekorative dekorationer til byen glæder beboerne og øger deres glæde. En glad befolkning betaler heldigvis skatter og arbejder til fordel for staten. En smuk og lykkelig by er bestemt god, men for at udvikle sig har du brug for et sted til nye bygninger, så uden at udvide territoriet og fange naboerne fungerer det ikke. Først skal spilleren foretage rekognoseringsoperationer i nabolande og derefter sende tropper dit. Kun ved at tilslutte sig nye lande kan du udvide dit imperiums grænser. Der er forskellige typer tropper i FOE TV, de vises, når en spiller bevæger sig gennem tiden, og statens videnskabelige base udvikler sig. Hæren er opdelt i følgende typer:
• Hurtige soldater - bevæger sig langt, men rustningen er svag;
• Lette tropper - hurtige, stærke;
• Tunge tropper - langsomt, men godt forsvaret, hvis de kan komme tæt på fjenden og ikke modstå;
• Pile - angreb perfekt på afstand, men kan ikke stå modkamp;
• Truckers - kun langdistancekampe kan skyde gennem hele slagmarken. FOE-spil, hvor brugeren styrer tropperne og kampens løb. Det er muligt for ham at distribuere soldaten, som det er bedre at sende i kamp med denne fjende, og hvem der skal være tilbage for at beskytte hans fødeby. Selve slaget finder sted i runder, trin for trin, brugeren flytter sine soldater på egen hånd og sender dem til angrebet. Der er naboer i spillet, som du kan kæmpe med, handle eller forene i ordenen.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more