Blade hunter

Alternative navne: Blade hunter

Blade Hunter Game: Begivenheder fra fantasiens rige.

Browserspil Blade Hunter er et RPG kampspil, og er designet til spillere, der er forelsket i fantasi, hvor man kan forvente at mødes drage, tryllekunstnere, sten golems.

Fans af genren er allerede begyndt at spille Blade Hunter, der studerer udvidelserne af fantastiske lande, hvor de er placeret. Historien om dette ukendte land er foranderligt og uklart indtil slutningen. Det er kun kendt, at krigen mod gode og onde kræfter ikke svækker det. Når gudene præsenterede lys og mørke sværd, udrustet med uovertruffen kraft, men verdens arme arme blev opdelt i syv dele. De er stadig bange for mørkets tilhængere, men ikke længere i det omfang.

Light lykkedes at stjæle Dark Blade og gemte sig på et højt bjerg. I nogen tid gav det en god odds i konfrontationen, men fjenden fandt en vej til at vende tilbage sit våben, og nu er verden igen truet med nedsænkning i evigt kaos og mørke.

Er lysets tilhængere i stand til at vinde det kommende kamp, ​​eller er de bestemt til at dø i et ulige kamp? Fra dine handlinger afhænger af, hvordan historien vil fortsætte. Modig til at spille spillet Blade Hunter, der afspejler angrebene af mange fjendtlige styrker.

Tildes de vigtigste spil øjeblikke.

Ligesom de fleste 2D-kampe ser dette produkt lyst, fortryllende ud, med en dynamisk historie og farverige specialeffekter. Grafikken er anstændig, og du kan endda se de enkelte detaljer i billederne. Hvad angår bevægelserne, forekommer de i to retninger langs siden: venstre / højre.

Hver spiller venter på, at Blade Hunter registrerer sig, hvorefter han vælger og tager kontrol over sin karakter. Deltagelse i kampe skal hele tiden, så karrierevækst sikres. Kæmper opstår ikke automatisk, men med direkte deltagelse, så lær at hurtigt søge gennem nøglerne for at gøre combos i tide til det bedste resultat.

Hver kamp er dette noget fantastisk - et rigtigt show. Når du kigger ind i en spindingskugle, kan du nemt dø eller hugge spilpunkter godt afhængigt af heltenes talenter og din smidighed, fordi en nybegynder kan vinde mesteren.

Kvestov meget, og alle tilbyder at redde oraklet; ødelægge drager med grise og andre monstre beskytte skove, huler og øer. Når opgaven er afsluttet, vil fordelingen af ​​stjerner vise dine fremskridt i tre positioner:

  • Kombo
  • Battle Style
  • pasningstid

Now fange det faldende bryst, samle det faldne guld og bonusser. Mere gennemført opgaver giver erfaring, og han hjælper med at øge talentniveauet og få yderligere.

For hver helt ifølge hans evne.

Nu kan iPlayer-medlemmer Blade Hunter vælge mellem fire helte, men kun for nylig var der kun tre:

  • Rogue - en ret glat type, og det er svært at trænge ind i hans tanker. Han er en snigende modstander og en klog skurk, men hvis han gav ordet for at fuldføre missionen, vil han helt sikkert gøre det.
  • Ridderen er en pålidelig partner i arme. Hans erfaring og ansvar sikrer sejr selv i miljøet af især magtfulde fjender.
  • Valkyrie - væver illusionens magi og vil skyde fjendens tanker og tvinge ham til at tro på det ikke-eksisterende. Hun er farlig og charmerende, og ikke alle kan konkurrere med hende på slagmarken.
  • Mechanik - ny til treenighedsfirmaet og derfor selvforsynende og selvsikker. Hans magt er fantastisk, fordi han er bevæbnet med en stor hammer, der forårsager uoprettelig skade på fjendens lejr.

Brug Blade Hunters overkommelige spiloplevelse til at vinde kampe og krig. Deltag i guilds, jage chefer, hjælpe hinanden med ressourcer og oplev, deltage i PvP-kampe.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags