END OF THE WORLD

Alternative navne: END OF THE WORLD

Edge of the World online - er et gratis rollespil RPG spil-klienten, som er lavet i stil med nedfald. Dette spil tager dig i 2061, i postapokalipsichesky verden, hvor du er nødt til at konfrontere de forskellige mutanter for overlevelsen af ​​de overlevende øer.

For at deltage i spillet, er du inviteret til Edge of the World Register. Den selvsamme Edge of the World online-registrering er ikke kompliceret: Når du installerer spillet klient, indtast brugernavn, adgangskode og e-mail. Efter at du vælger til din karakter klasse og gør det billedet (udseende). Blandt de klasser i kanten af ​​verden online spil beder dig om at vælge følgende muligheder: Fighter, Rogue, Hunter, Shaman, Atlanta, og Dr. Tech. Hver klasse har sine egne karakteristika: Styrke, Smidighed, forfatning, Perception og Mentalitet. Udgangspunkter fordeles for hver klasse forskelligt. Bortset fra de egenskaber, hver klasse i online spillet Edge of the World, der er fælles og unikke færdigheder (som dem i dette spil en masse, nu vi vil ikke nævne dem, lære dem at kende, og du vil være i stand til direkte ofsayte deltage i spillet). Derudover har hver karakter har en mere grundlæggende parametre: niveau for sundhed, niveau af fysisk energi og mental energi niveau.

Spil Edge of the World har et bredt udvalg af våben, der her: Kontakt våben, Cold Steel, Kaste våben, biologiske våben, fælder, pistoler, haglgeværer og armbrøster (det er værd at bemærke, at patronerne i spillet er ret sjældne og er dyre, alternativer kan være stålkugler lejet.)

Ud over våben, dette spil har et meget stort udvalg af udstyr lige fra briller og hjelme, og slutter sko og sneakers ... (se på ofsayte som virkelig et meget stort udvalg).

Nu om gameplayet: før deres gaming exploits, vil du se en underholdende film om historien om din lokale papuanere fangenskab, hvorefter du vil mødes med sin første "lærer-quest giveren", som fortæller dig, hvad du skal gøre.

Dit første placering i kanten af ​​verden online spil vil Bay, som var domineret af Chief (han vil fortælle dig at spise, du vil afsætte til de lokale love giver job søgen, og om nødvendigt - lån), her kan du købe, eller sælge ting, til at helbrede, til at aflevere til lageret og værdifulde genstande som etc. I spillet, bortset fra bugten, er der også steder som Kimer Tau Fortshtad, Base Volkov og Sisyfos. Efter at have talt med NPC i bugten, kan du få dem til at byde på arbejde (i form af quests). Også quest quests fra NPC kan finde nyttige oplysninger, samt at udveksle elementer.

Play Game kanten af ​​verden online gaming steder med en bestemt hastighed og frekvens vil være forskellige poster (forskellige elementer falde med forskellige sandsynligheder), arrangere dem, vil de falde i opgørelsen. Takket at adskille og samle disse elementer, kan du oprette din nye poster (montage mulig med de nødvendige elementer og opskrifter).

Afspil Edge of the World, vil du møde med mange unikke og farlige monstre, som er tilfældigt genereret, afhængigt af placering, type og afstand fra øen landsby. Opretholde kommunikation med disse væsener og handelsforhandlinger kan ikke bare ødelægge dem, og i tilfælde af at besejre dem i kamp, ​​vil du være i stand til at afhente deres trofæer. Tilstedeværelsen af ​​monstre i dette spil er ganske stort og varieret: Brooks, Pigbul, Teradog, Aori, Aodra, Heliczer, Helitsid, Rader Mezoid, selvretfærdig og Anchor (hver enkelt er unik på sin egen måde).

I kampe med monstre, vil du også være en mulighed for at konkurrere på deres egne mod andre spillere i PvP-kampe.

Hvis der pludselig under kampen, får du til skade, vil du blive transporteret til nærmeste hospital eller shamanens hytte, at hele sårene.

Har du mulighed for at oprette en klan eller log ind i en eksisterende, samt deltage i en af ​​de 3 alliancer: Den Nordlige Alliance, Broderskabet og DI.

I Edge of the World kan du spille, ikke kun i kamparenaer, og slapper af i spillet bar i casinoet for mini-spil: Roulette, Tsiklon2, Bones Dogfights etc.

I en verden af ​​online-spil Edge of the World har sit eget spil valuta - nødder.

Spil spillet online Edge of the World, kan du chatte med andre spillere (via chat), samt at udveksle dem med lagervarer.

Deltag i spillet Edge of the World, vil åbne før du verden!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags