Maestia: Rise of Keledus

Alternative navne: Maestia: Rise of Keledus

Maestia: Rise of Keledus online - er et gratis MMORPG fra udviklerne af Destiny Development . Og gras Maestia: Rise of Keledus online har ubestridelige fordele i forhold til andre spil af denne genre, især disse omfatter fremragende grafik, brugervenlig grænseflade og fremragende implementeret PvP .

Inden vi går videre direkte til spillet, skal du sørge for computerens indstillinger i henhold til systemkrav og spil. Om nlayn spil Maestia: Rise of Keledus har følgende minimum systemkrav:

- Operativsystem: Win dows XP / Vista / Seven

- Processor: 3.. 0 GHz

- Hukommelse: 1 Gb

- Grafikkort: nVidia 6800GT eller tilsvarende

- Ledig plads på harddisken: 10 Gb

- Tilslutning til internettet;

- DirectX 9. 0C.

Obligatorisk handling, før spillet er p egistratsiya spil Maestia: Rise of Keledus . For at gøre dette, skal du først downloade spil-klienten. Det er lige på spillets hjemmeside, så vælge "Client Download" mulig uden at søge downloade den til din computer. Når filen er downloadet, skal du blot køre den (det vil blive kaldt Maestia_Installer. exe), og følg guiden. Næste Maestia: Rise of Keledus online-registrering kræver at oprette en konto. For at oprette din konto skal du vælge online spil sektionen "Registrer" hvor man kan indtaste følgende oplysninger om dig:

- E-mail

- Brugernavn,

- Password;

- Vil også brug for at læse og acceptere vilkårene i brugeraftalen, Licensaftale, kontrakt-tilbud og spilleregler.

P egistratsiya Maestia: Rise of Keledus tager ikke meget tid, men overlader det til et sjovt spil.

Spiller får mulighed og grata i spillet Maestia: Rise of Keledus online for en af ​​to fraktioner:

- Guard hende superionic

- Keeper hende Viden.

Den væsentligste forskel mellem grupperne - det er deres metoder til krigsførelse. Så Guard og superionic kæmpe for sejren på nogen måde er muligt, ved hjælp af "maestov", herunder. Faction Keeper hendes Viden Omvendt samme overbevist om, at brugen af ​​"maestov" kunne føre til nye problemer og ulykker. De to fraktioner kæmper ikke hinanden, men deres forhold og venskab kan ikke kaldes.

Næste han skal vælge en spiller - en klasse, som han er. Du tilbydes og grata i Maestia: Rise of Keledus en af ​​fire klasser:

- Tryllekunstner,

- Ranger,

- Warrior,

- Cleric.

Magee - en meget kraftfuld og farlige fjender. Som sande mestre i forskellige auraer og pentagrammer, skibsførere giftstoffer lyn, is og ild, kan de meget effektivt at bekæmpe deres fjender. Deres angreb er ikke kun meget effektiv, men også meget effektivt: boblebade glitrende lyn ild Tumanyan bevidsthed, store isblokke, der falder ned fra himlen over fjenden, langsommere fjender sne flash gift pile og andre lige så farlige magi. Alt dette tyder på frygt og panik i rækken af ​​de fjendtlige tropper. Er ikke frataget troldmænd og magtfulde beskyttende aura, der hjælper allierede tryllekunstner til at modstå forskellige giftstoffer, ild, is og elektricitet. Hvis en venlig karakter blev indført nogle besværgelser, kan trolden også fjerne dem. Alle disse kvaliteter gør tryllekunstner meget nyttig og effektiv fighter i kampe, der blandt andet øger evnen af ​​de allierede.

Rangers mesterlige kommando af deres krop, og nærkampsvåben. Kun få mennesker kender alle detaljerne i forklædninger så god som en ranger. Med stor viljestyrke, kan de bruge det til nødhjælp fra forskellige besværgelser fjende, fra fysiske og magiske angreb for at øge egen hastighed afgange fra stød, bomme. Rangers håndtere betydeligt mere skade, når du bruger ligamenter strejker. Selvom Rangers har en masse slag langt hårdere end nogen anden klasse, men effektiviteten af ​​deres meget højere. Er nødvendigt for at kontrollere hvert øjeblik Anvendelse af ledbånd, fordi hvis du går glip af det rette øjeblik, vil hele kombinationen nødt til at starte forfra. Med korrekt afvikling af kampen, kan du påføre sådanne kraftige slag, fra hvilket tidspunkt han vil bare gå følelsesløse, der er en kæmpe fordel i tid, så du kan afgøre udfaldet af kampen til fordel ranger.

Warriors kan påvirke sind monstre, der forårsager dem til at angribe kriger, beskytter de svagere allierede. Takket være hans omfattende erfaring af krigen, de er i stand til at beregne et par skridt foran fjenden. Bevæbnet med et sværd kriger kan skabe nær du rækkevidde ud glitrende blade, der falder ind i fjendens at ikke være godt. Blødende sår, der ramte kriger kan kun stopper gejstlige.

I Maestia: Rise of Keledus spille for gejstlige - det betyder at være en uundværlig aktør på slagmarken, som værdien af ​​i kamp er svært at overvurdere. Kun gejstlige kan genoplive døde allierede i kamp. Spil som en gejstlig behøver ikke tankeløst og proschityvaya par skridt foran, fordi disse beslutninger kan afgøre udfaldet af kampen. Cleric kan genskabe liv allierede gradvist eller umiddelbart returnere et bestemt antal liv, lede deres handlinger på en gruppe af spillere eller en bestemt spiller.

Og grata i online spil Maestia: Rise of Keledus nødvendig passerer quests og udføre forskellige opgaver, de er i spillet en masse og ganske forskelligartede

Maestia: Rise of Keledus online spil også behage spillerne Indstil Indstil PvE og PvP modes, og mange andre overraskelser.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags