Metal War Online

Alternative navne: Metal War Online

Online spil Metal War Online - samlingerne online spil klient, der transporterer spillerne i den globale konflikt i Sci- Fi indstilling. Denne verden af ​​fremtiden, hvor begivenheder af krigen raser i feltet ressource nødvendig til noget andet formål, at skabe kunstigt blod. Det kan overraske dig og spørge, hvorfor har jeg brug for det? Den omstændighed, at det syntetiske blod har særlige egenskaber og en meget anderledes kvalitet end naturligt. Det hele begyndte med en diskret lokal konflikt mellem de to selskaber. Men konfrontationen mellem de to titaner, som ingen ønskede at gå glip af en lækkerbisken, spiraled hurtigt ud af kontrol. Militære begivenheder som brand, med skræmmende hastighed spredt over hele kloden, samtidig involverer mange deltagere. Mercenary organisation greb ind og situationen blev forværret af det ekstreme. Ingen ved, hvad udfaldet af denne massive slagtning, men har ret til at deltage nogen.

At spille spillet Metal War Online , skal du downloade og installere klienten. For at gøre dette, skal din computer opfylde følgende minimum systemkrav:

- Installeret operativsystem Windows 7 / Vista / XP SP3,

- Processor Intel Core 2 Duo eller AMD Athlon X2 64 3. 0 GHz

- Card 512 MB NVIDIA GeForce 9500GT / ATI Radeon HD 3450

- 2 GB RAM og 4 GB ledig plads på harddisken.

Download klient før Metal War Online registrering. Opret en konto på følgende måde: indtastede e-mail, password (gentag), brugernavn og figurer fra billedet. Deltag i spillet Metal War Online - det er en slags anmodning om en invitation til at komme ind i spillet. Da spillet Metal War Online nu bliver lukket alpha test, vil du modtage en e-mail brev, og give den ønskede adgang .

Du vil være den første gang i storbyområder i Australien, og hvor vil kæmpe din vej. Bør vælge den side, som du vil deltage. Men det betyder ikke, at vi har brug for et løfte om troskab og struktur kan ikke ændres. Du kan Metal War Online spille i sammensætning Global Resource Network eller Morgan Industries. Den første er en kommerciel organisation af en ny type. Eneret til mine sjældne sort actinolites i Australien - trumfkort, og dens udbytte, organisationen har til hensigt at nogen. Den anden - den førende producent af metal, komposit-og syntetiske materialer. Denne multinationale selskab, hvis historie går tilbage til 1903. Produktion skala og succesrige forsknings-og udviklingsorganisation medlemmer indgydt tillid, at de har fuld ret til at besidde en værdifuld ressource. Hvem ved, måske ville der ikke kampen mellem dem, hvis det ikke var blevet udviklet i 2005 af professor Beloyartseva "blåt blod". Men hvad der skete, er, hvad der skete. Og nu til de nyttige egenskaber af en populær erstatning for menneskeblod, mange modige mænd klar til at udfordre nogen. Og hvis du accepterer at skære halsen over på sine fjender, og til at kræve deres rettigheder?

Play Metal War Online Du skal bruge teknikken i de fire klasser. Specialiserede på maskinens intelligens, overfald, artilleri og reparation. Pansrede overfald køretøjer (BSHM) udgør en stor militær magt. De er stærkt bevæbnede og i stand til at ødelægge alt på sin vej. Shuttle Engineering Support (klasse) har mange funktioner. Denne reparation på slagmarken, og installere minefelter, og oprettelsen af ​​elektromagnetisk interferens. De mindste bekæmpe rekognoscering køretøjer (BRM) bliver konfronteret med sådan et job som intelligens, med succes klare noget, på grund af den høje og manøvredygtighed. En mobil artilleri komplekser (IAC), tværtimod, de fleste er enorme. De er i stand til at fjerne jorden struktur og påføre skade, selv fra store afstande. Alle disse vil hjælpe kampenheder ikke vinde en kamp og opnå den ønskede.

Spil kort Metal War Online , indtil to - "Base i ørkenen" og "australske by" . I disse krigszoner og aktuelle begivenheder, der udspiller virtuel krig. Spillere kan fange din ånde i særlige hangarer. De er designet til at gøre det, hvor perekentovatsya mellem kampe, kampkøretøjer og fix til at købe udstyr til forbedring.

Hvis dit hjerte længes efter eventyr og fremtiden lokker sin uudforsket, MWO spil - præcis, hvad du har brug for! Udviklere har forsøgt at forhindre brugere var skuffede og lovede snart at behage med nye dele af gameplayet. Deltag Right Now! Vellykket og underholdende spil!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags