Clan Wars

Alternative navne: Clan War

Clan Wars online - er et multiplayer rollespil, som er sat i middelalderens Skotland: blodige kampe mellem klaner highlanders.

Online spil Clan Wars er et browser-baseret, så det ikke downloade og installere ekstra programmer og ikke rejser specifikke systemkrav til computeren afspilleren. Du skal blot have en internetforbindelse og Internet browser aktuelle version.

Deltag i spillet Clan Wars adskiller sig fra registreringer i andre spil. Til at begynde med Clan Wars online registrering vil bede dig om at introducere dig selv og angive dit køn, og derefter straks ringe til kampen træning. Så du kan afgøre, om du får denne type spil eller ej, og føle spændingen i en spændende kamp. Efter slaget tjek Clan Wars vil bede dig om at udfylde de standard felter i tilmeldingsskemaet: Navn og sex, du allerede har skrevet, er det fortsat at indtaste din e-mail boks og vælge en adgangskode.

Clan Wars online spil bygget på kampe. Derfor vil du blive givet en karakter, det vigtigste formål - mest effektivt at bekæmpe. Derfor er din opgave, når du begynder at spille spillet Clan Wars Online er den rette fordeling af dens egenskaber, spillet kaldet artikler. Din karakter vil være den

- Force (ansvarlig for udholdenhed og stansning magt)

- Smidighed (nødt til at regne uvorotlivosti og antiuvorotlivosti)

- Intuition (ansvarlig for en kritisk hit og evnen til at antikritu)

- Life (meget vigtigt for mængden af ​​rustning slidt)

- Intelligence (forpligtet til at læse runer og betydning i nogle erhverv)

Clan Wars online spil inddeler våben i klasser, som den henviser foretrækker karakter våben: en hammer, en klub, en økse, en kniv, et spyd og et sværd.

Hver klasse har sin egen specifikke ydeevne og kapacitet. Oldtimer rådes til at læse spillet forum til at beslutte, hvad taktik for krigsførelse passer dig bedst. Blot to af dem: forsvar og angreb. I et træk, kan du foretage et angrebsslag og sætte en beskyttende enhed.

Så snart du begynder at spille spillet online Clan Wars, vil din fighter få erfaring ved at kæmpe med en computer bot. Denne kamp tilstand er tilgængelig, før du når level 3. Selv hvis du ikke er meget interessant kamp med kunstig intelligens, niveau 1 kan du allerede deltage i dueller - en på en kamp med en anden spiller. CO 2 niveauer du kan allerede være medlem af en kaotisk kamp, ​​hvor kampene vil blive tilfældigt omfordelt til holdet.

Efter hver succesfuld kamp, ​​når du er i Clan Wars til at spille, din karakter vil få erfaring, som påvirker niveauet og få ups - specielle briller, der forbedrer dine funktioner. Også med hver kamp, ​​du vil øge evner med våben.

Fra det andet niveau, kan du deltage i en klan og deltage i særlige klan kampe - Slagene til Guardian. Den vindende part får forskellige trofæer, præmier og bonusser.

I spillet er der mange forskellige steder - steder og territorier, som hver bærer et spil funktion. Denne

- Bank

- Guild jægere

- Outland

- Skov

- Mørkt træ,

- Quarry

- Mine

- Gambling hus.

Afspil Clan Wars og gøre din karakter på de våben, rustninger og andre ting, du vil være i stand til at have 2 niveauer. Erhverv såsom: troldmand, skovhugger, minearbejder, Rockshaper.

For at gøre dette skal du gå ind i skoven, mine eller stenbrud. Arbejdstid af den karakter - Hour. Den kan fungere helt uden brug af værktøj, repareret instrument eller uden reparation værktøj. Afhænger af denne ressource udvinding på arbejdspladsen og den tilsvarende stigning i dygtighed.

Hvis du er interesseret i spillet med en god mulighed for at kæmpe og føle støtte fra hans klan, klan krige for dig.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags