Master of the Winds

Alternative navne: Master of Winds

MasteroftheWindsOnline - en gratis multiplayer online spil, gratis, lavet i den foretrukne af mange spillere har fantasy genren. Online spil MasteroftheWinds bemærkelsesværdige ikke kun for deres tilhørsforhold til denne genre. Det er værd at bemærke hendes identitet, fordi for at holde det på markedet i dag er meget vanskeligt spil produkter.

RegistratsiyavigreMasteroftheWinds meget enkle og ikke tager meget af din tid. Til at begynde, skal du nødt til at komme op med et spil navn, som vil blive underskrevet i spillet, og derefter angive en adgangskode for at få adgang til din konto og e-mail-adresse, som du vil blive underrettet, at registrerings MasteroftheWinds afsluttet.
MasteroftheWinds online spil, som allerede har alle de standard velkendt for mange fantasy racer - mennesker, orker, trolde, dværge, elvere og trolde. Udviklere besluttet ikke at filosofere listigt og anvende allerede elsket af mange tegn.

Mest befriet af alle racer er de mennesker - de mest fleksible, tilpasningsdygtige og ædle tegn hører til en stamme af mennesker nøjagtigt. Det er interessant, at hver race har sin egen unikke sprog, der tales af dens repræsentanter, selv om universel dialekt med, hvor kommunikationen sker mellem racer, er også til stede. På grund af dette, spiller MasteroftheWinds bliver meget mere interessant.
I spillet er der nok lang række erhverv, der kan groft inddeles i kamp og ikke-kamp. Tidligt i spillet kan du vælge en af ​​de tre primære klasser, som vil bestemme din figurs udvikling filial: rookie - bekæmpe klasse Everyman - valget af dem, der foretrækker en hård kamp sti købmand og studerende tryllekunstner - basisklassen for alle, der drømmer fatte alle de mysterier af magi og visdom.

Hver figur har et grundlæggende sæt af funktioner, der i løbet af udviklingen kan forbedres: smidighed, styrke, intelligens, udholdenhed, charme og visdom. Også i spillet er der forskellige former for magi, såsom den magiske vand, ild, luft, jord, godt og ondt, samt sådanne unikke former for magi, ligesom magi krop og ånd magi.

Hvis du er træt af endeløse kampe og krigerisk livsstil ikke appellerer til dig - er begyndt at spille spillet MasteroftheWinds online, kan du altid vælge vejen til fred, engagere sig i forskning af nye lande, studiet af mærkelige sprog, en række byttedyr ressourcer og skabelse af unikke genstande . Denne sti kan være en glimrende kilde til yderligere finansiering og ekspertise, men glem ikke, at historien i dette spil kræver, at du større beslutsomhed og vilje til at kæmpe for at beskytte deres værdighed og af hensyn til at kæmpe for en retfærdig sag. I MasteroftheWinds spiller vil være interessant for alle elskere af indviklede og episke historier.

Hvis der allerede er tale om historien, at situationen var ligesom dette.
Søn Elven gud Loteriana, Alkabadur besluttet, at også har ret til at skabe væsener, som troede deres børn. Men hans tanker var sort og magi - svag, og dermed magisk verden fyldt horder af forfærdelige skabninger. Alka-Badur blevet jaget ud af den øverste råd af guderne og fandt tilflugt i de utilgængelige bjerge, hvor han fortsatte med at eksperimentere med mørk magi.

Klimaks hans eksperimenter var løbet er præcis det modsatte Elven stamme - Orcs skræmmende og imponerer med sin grimhed. Så ondt, langsomt, men sikkert, og sejrede efter et stykke tid den gamle måde i verden faldet. Det betyder, at nu alle kan blive en gud. Og krigen brød ud.

Spille spillet online MasteroftheWinds ville være rart også på grund af kvaliteten designer indretning. Grafikken i spillet behageligt med deres autenticitet og originalitet. Alt er blevet trukket i meget forsvarligt og klare spørgsmål om, hvad en mærkelig ting gemmer sig under navnet "træ" brugeren ikke opstår.

Generelt igraMasteroftheWinds online kun efterlader en behagelig oplevelse, og ikke kun fordi det er en værdig efterfølger af de traditioner i fantasy-genren, ikke fordi det har en god historie, et dynamisk fællesskab af spillere, ikke fordi udviklere gør alt for at at deres produkt er udviklet og har altid været på et anstændigt niveau. Ikke denne ene. Og fordi dette spil har et "twist" - en behagelig og afslappet atmosfære, som skal sikre, at opholdet i spillet længere. Og tro mig, du gør dette, vil du ikke fortryde det én bit.
Tilmeld dig og bevise at du er værdig til at blive en rigtig gud!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags