Tormgard

Alternative navne: Tormgard

Tormgard online - er en gratis browser-baseret spil, som er fuld af eventyr. Der er vilde steder, gamle ruiner og mørke fangehuller, som bliver nødt til at overvinde deres fjender, tage deres skatte! Spiltype præsenteres i form af en vis billedbog, hvor spilleren vil være i stand til at lære denne mystiske verden, som er fyldt med magi og eventyr figurer. ...

Til at begynde Tormgard at spille, vi har brug for ikke blot en kompliceret Register Tormgard: du skal indtaste dit login, password og e-mail på registrerings felter. Her vprintsype gjort med dette spil Tormgard Register, kan du begynde at vælge svogo fremtidig helt. I første omgang, skal du vælge gulvet og en af ​​de fire racer - Menneske, Elf, Dwarf, Half-orc. Dernæst skal du vælge din helt fremtidige erhverv. Lad os se på disse erhverv. Altså:

Man - til rådighed for det disse erhverv som Barbarian, Priest, Warrior, Knight, Ranger og Dodger.

Elf - til rådighed for det disse erhverv som Warrior, Priest, Ranger og Dodger.

Dwarf - til rådighed for det disse erhverv som præst og kriger.

Half-Orc - til rådighed for det disse erhverv som barbar, Warrior og Ranger.

Det skal bemærkes, at den online spil Tormgard, kan du oprette flere tegn under en konto (det giver dig mulighed for at spille forskellige racer og har forskellige erhverv).

I Tormgard online spil, hver karakter har de grundlæggende egenskaber, såsom styrke, smidighed, visdom, Life Points, angreb og forsvar. Forøgelse i spillet niveauet af disse karakteristika, være opmærksomme på ihnim muligheder, da dette vil afhænge af din videre bekæmpe evne. Ud over disse egenskaber, så glem ikke om indikatorer, såsom omfanget og mængden af ​​erfaring.

Play spil Tormgard online spiller at være mirakuløse og mystiske steder, der er fuld af farer og eventyr. Spil steder Tormgard online inddeles i tre typer: City, rummelige og Dungeons. Hver af disse steder har sine egne kendetegn og formål:

City - et sted, hvor helten begynder sin rejse i dette spil.

Space - her har du til at gå gennem de grønne enge, mørke skove, ildelugtende sump og farlige bjerg. Her kan du finde en skat at snuble på en fælde eller fjender mødes, bankende hvor helten får guld, erfaring og trofæer, som du derefter kan sælge på tilbagevenden til byen. Et af kendetegnene ved denne placering er dets sikkerhed.

Dungeons - er hemmelige steder, der ikke kan få alle dødelige. Her ud over de sædvanlige fjender, lever stærke elite monstre og bosser. Hver dungeon har er gennemført en serie af mini-quests, vil din helt kunne engagere den vigtigste chef for denne fangekælder, en sejr over dig, vil være en generøs belønning.

Tormgard online spil har en såkaldt Lejlighedsvis: Fight (kampe med fjender og monstre), uheld (mulighed for at falde i den fælde) og en heldig finde (fundne mængder af guld, mange gange mere forberedt til kampene).

Tormgard online spil har sin egen valuta, guld og platin.

Nå, vil du have lyst til at spille spillet online Tormgard? Hvis ja, så tjek Tormgard venter på dig!

Og endelig kan vi sige, at spille Tormgard være ganske interessant.

Så ikke spilder tid, bevise for enhver, at du er den bedste!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags