Bogmærker
Bubbles spil

Bubbles spil

Legepladsen er fuld af farvede bobler, slik, smykker, billeder – er dragende dig at spille gratis online Bubbles spil bolde. De vises i toppen af ​​spilleområdet, eller rotere på aksen af ​​slangen flugt. Hvert spil kræver logik, hastighed og præcision. Bolde vil løbe væk fra dig i labyrinten, men andre har brug for hjælp til at komme ud af fælden. Til dette formål det er at finde en måde at ødelægge det – rammer strukturen på det rigtige sted, vil du se, hvordan resten af ​​detaljerne, også falder. Her vil du finde muligheder for Zuma, Lines 98, skatte Atlantis, og adventure Fuzzies.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Bubbles spil efter kategori:

Bubbles spil– det er en hel filosofi

Bubbles spil Bubbles spil Alle har længe vidst, at boldene at spille online afhængige alle, der er på internettet. De kan spille ikke kun online, men også for at downloade til din computer, tablet og mobiltelefon, til også at omfatte det rette øjeblik. Chiefs har længe vidst, at deres medarbejdere arbejder på kontoret i nogen tid brugt på folk som legetøj, og har ikke noget imod det, hvis arbejdet ikke lider. Desuden bosserne selv glad for at tilbringe tid skydning og omarrangerer boldene på lige vilkår. Sidder fast i en elevator linje eller – indtil den tid kommer til at frigive eller købe, hvorfor så ikke bruge tid gad vide, – kugler til at spille online? En ven er sent til en aftale? Kom til at redde alle de samme bolde.

Det er simpelt i sin essens sjov, der kan fange opmærksomheden. Det hele starter med elementære handlinger, men efterhånden niveauerne bliver mere komplekse, og optjente bonus bringe nye muligheder. Alle bolde spil bygget på flere genkendelige principper:

  • Snake på ligheden af ​​spillet Zuma
  • Danner linjer af kugler
  • Ødelæggelsen af ​​dem ved hjælp af pistolen

Vælg den måde Bubbles spil

Som du har set, kan du spille på forskellige måder, og alle af dem er lige så oplyses på vores hjemmeside. Det er ikke, at nogle variant af interessante, fordi hver har sin egen ejendommelighed. Bolde kan køre en slange, vrider sig og forsøger at gemme sig i huset. Det er at handle som Zuma og hendes sjov. Men du bør ikke lade boldene linet op i en kæde, nåede husly. Har du har en pistol, ladet med farvede bobler, så de vil skyde dig og gruppen, som falder sammen med farven på din shell. Og hvornår vil tjene nogle privilegier, kan du bruge bolde-bomber, mixere og andet.
Du kan spille bolde gratis, omarrangere dem på stedet, således at konstruere en gruppe af samme farve. Det kan være lige og den stiplede linje. Fastsættelse kursiv objekt, flytte den tættere på monokrome ophobning bolde. Det er ønskeligt, at denne klynge var mere talrige – så du tjene flere point, udføre yderligere opgaver og hurtigt komme til afslutningen af ​​dens nyttige funktioner. Som sådanne genstande ikke kan kun fungere som perler, men de fleste eventuelle billeder. Og hvis nogle legetøj ser enkle, er spillet virkelig er brug i andre analytiske sind. Et eksempel er den version af Lines 98.

 

Bubbles spil Bubbles spil

Igen i løbet af de spil bolde online, vi har brug for en pistol eller noget som dette pistol. Men nu vore bolde statisk og vises øverst på skærmen. Det er nødvendigt at ødelægge en enkelt farve gruppe, som ny. Mislykket ind lige forværre situationen, alle frugterne af de nye objekter. Men skarpskytte rydde området og tjene en masse point. I stedet for kugler kan tjene en række forskellige ansigter, frugter, hjerter, små dyr, terninger, smykker.

Giv hver computer Bubbles spil bolde!

Som sådan en måde at have det sjovt som alt, gameplay muligheder er utallige. Du kan endda blive afhængige af ikke-traditionelle versioner i sjove bolde. Du ved, det er umuligt at bryde væk fra processen med at smække bobleplast emballage, og nu er det præsenteres i online-version.
Det er muligt at fange boblerne med havfruen i luften – balloner, lege med plads bolde, neon diske og spille billard eller ekstrem version af bowling. Det kan også være snebolde, bomber og zombie bolde. Tråde er designet til de mest forskellige omgivelser: de gamle templer, mistede verdener, eksotiske lande, den antikke by, Olympia og andre guder.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more