Bogmærker
Logik spil online

Logik spil online

Logic hjælper os med at træffe de rigtige beslutninger, og gratis online spil logisk – Spil for sjov og udvikle eksisterende færdigheder. Kun med hjælp af logik, du vil bruge familie af får til huset, hjælpe sneglen Bob tid til at komme til skallen bedstefar, beskytter pålideligt dit slot, vil udtrække skat i en hule med et glimt og lidt, og mange premnozhestvo tid sejr på Kryds og bolle, kort, søslag og skak . Logik – er evnen til at planlægge og forudse. Hun udstyret med nysgerrige mennesker, og denne kvalitet kan løbende forbedres med nye coaching job.

4.4 1 2 3 4 5 (Total 11)

Logik spil efter kategori:

Logic Games online til alle lejligheder

Logik spil online Selv spillere, der foretrækker aktive spil med kampe og eventyr, elsker at spille spil online gratis logik. Selv om de ikke deltage i denne særlige kategori i deres vigtigste tidsfordriv er altid et element af logiske problemer. Ingen rollator er ikke uden en mekanisme til at indsamle job, eller køre for at fremhæve labyrinten design. Ingen logik kan ikke besejre fjenden, og ikke at finde en egnet standplads. Selv forsvare slottet, skal hæren placeres inden omkredsen, så fjenden på ethvert område, der kommer under beskydning.
Online spil Puzzle diskret undervise fleksibel tænkning. Med dem vil du lære, hvordan du vælger den rigtige taktik efter, foregribe resultatet. Og for at gøre videnskab interessante spil er præsenteret i en række forskellige emner.

  • Klassisk: brikker og skak, mahjong, line, Sudoku, tic-tac-toe, søslag
  • Gathering Pipeline og mekanismer, alkymi
  • gåder og tag
  • Passage af labyrinten
  • The game of
  • Start poster: Catapult, Ricochet, flytte struktur
  • Søg: objekter udgang

Vi ved, at du vil nyde

Logik spil online

Logik spil online Dette er den kolonne, hvor de hyggelige føler, piger og drenge. Hver krævende smag vil være tilfredse, fordi vi kan spille puzzle spil gratis tænkere begyndere og guruer i det rationelle sind.
De unge kan bygge en jernbane tog og guide på lærredet samtidig undgå kollisioner; lande flyet i lufthavnen; manøvrere mellem meteoritter faldende rumfærge. Eller gå til forhistorisk tid, hvor dinosaurerne regerede og gemme udlægning af æg af ødelæggelsen af ​​den sidste firben. De lærer også af det fysiske love placere mange ting og givet ny viden, beregne hastigheden og retningen af ​​objekter, som de har nået målet.
Puzzle spil for piger vil gøre processen med transformation eller høste nyttige. Før du forsøger på en kjole, skal det først findes i det rum, hvor en masse ting uden ham. Samtidig, og ordren hover, spreder ting på hylderne, skuffer, bøjler og natborde.
Meget unge spillere har fundet genstande vende tilbage til deres pladser. Som det ses i værelset lignede et stykke legetøj loop, sende det tilbage ved at trække musen. Lektion observation du laver, og hvis du skynder dig op og mødes i tid, vil det bringe yderligere fordele.

Heroes logik spil venter på dig

Logik spil online Logik spil online

Det er rart at mødes med tegneseriefigurer, tegneserie serie, manga og anime, eller se de nye figurer, der drømmer at møde dig.
Fixico vise deres hjem og undervise reparation teknikker, der forbinder dens detaljer. I sneglen Bob er en masse uafsluttede sager, og han er glad, hvis du tilbyder din hjælp. Nogle gange er det bliver forvirret og ved ikke, hvordan man finder den rigtige vej. I Hvor er min Vand Problemer med rør – de tilstoppe op og korroderer, og han elsker at svømme. Hjælpe ham til at løse alle de problemer ved at spille puslespil online gratis.
Får og igen tabt til dem mange forhindringer! Dine tips vil hjælpe til at køle dem at komme ud af problemer og finde vej hjem. Du vil blive underholdt af The Simpsons, Smeshariki, Sponge Bob, den fremmede Pou, Gurli gris, bjørne og mange andre naboer.
Alle bør være på en eller anden måde hjælpe dem til at fastsætte puslespil, husk placeringen af ​​billeder eller en kombination, at trække sig fra labyrinten og korrekt teknik. En masse arbejde, men ... Er et spil, dette job? Så har det sjovt i løbet af dagen, morgen og aften, på hverdage og i weekender, på helligdage og efter foretaget de erfaringer på ethvert tidspunkt af året. Efter alt, at være smart, så cool, og det er let at være sammen med os!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more