Bogmærker
Spil til drenge

Spil til drenge

Racing, voynushki, kampene, eventyr, byggeri, sport – alle online spil for drenge. Her kan du spille, dræbe monstre, aliens, eller bare fjender fjende bataljon. Byg et slot, rekruttere soldater styre robotten. Der er helt hensynsløse legetøj, hvor et hav af blod og ødelæggelse. Du kan blive en snigskytte eller en dusørjæger, kamikaze ninjaer og transformer. Tage en masse skydiving og drev kampvogne, men med Superman udføre heltegerninger. Så gå på en rejse og opdage en ny galakse.

4 1 2 3 4 5 (Total 12)

Spil til drenge efter kategori:

Spil til drenge – vores krige er sikre

Spil til drenge Spil til drenge Hvad er de fleste drenge kærlighed? Bestemt, boldspil, vinter aktive merrymaking, voynushki imaginære eventyr. De kan lide at tage risici, til at blive løftet op og kæmpe. Alt dette og meget mere forberedte spil til drenge online.


Vi har våben af ​​forskellig kaliber og strøm fra primitive klubber, slangebøsser og hooliganisme til molekylære disintegrator laser installationer i rumfartøjer. Vi har organiseret for du kæmper med drager, men de kan være ganske tamme, og de vil hjælpe dig i kampen med andre monstre.

 

Forsvar dine slotte og tårne, bygge robotter i omkredsen. Lancere en raket ud i rummet, på udkig efter nye planeter og installere dem deres dominans. Eller indgået med de nye naboer fredstraktaten og handelsmæssige forbindelser Naladte.


Vis din styrke i boksning, karate, eller gå til de virtuelle gader vrimler med bander af bøller. Enhver genstand bliver dit våben, og man bliver nødt til at modstå mod holdet. Selv skole gangarealer er ikke sikker, fordi de studerende blev inddelt i grupper, og kæmper indbyrdes. Beskyt dit territorium fra invasionen af ​​de arrogante fremmede.


Spil til drenge Spil til drenge Be Pirater – storm hav og fredelige skibe. Tag bordede skibe, udforske skattekort gravet skatte, men ikke træde på de minerede områder. Arranger gunfight kanoner, kaster kernen i et fjendtligt skib, og spille i en reel søslag.

  Kom i sporten

Vælg året, sportsudstyr og du vil blive fuldt udstyret til alle forhold. Racing fra det meget enkle til løbene fremtidens vende en kedelig aften timer af spænding, især hvis inviteret til at spille en anden. Banen vil være i byen, auto tracking, bjerg, vand rum, luftrummet og landbrugsjord.
Conquer sneklædte skråninger skiløb, snowboarding, slæde og kælk. Skyd på mål, spille tennis store og små, til at kaste bolden i kurven, eller lære at spille beachvolley. I længdespring, stangspring og blive en langdistanceløber, og når træt af de aktive sport, spille bordfodbold eller billard.

Spil til drenge Spil til drenge Hvis du vil have eventyr, være forberedt på alt

Eventyr spil til drenge kan stadig kaldes Adventure. I lyset af en af ​​personerne kan gå på jagt efter vejen hjem, og du kan glemme alt om komfort i hjemmet og stræber efter at gå, hvor faren.
Hvis du ikke er bange for den forræderiske vampyrer, zombier, varulve og kosmitov, ramte vejen, selvom du ikke har nogen våben – på vej vendte nødvendigvis noget op. Ild og vand, Papa Louis, Mario og Sonic, McCoy, tegneserie helte, og mange andre modige helte kæmper mod farlige skabninger, indsamle artefakter, løse gåder, labyrinter passere.

Online spil til drenge i alle aldre

Nogle gange små drenge forsøger at virke ældre og tage udfordrende sjov med en række komplicerede regler, indstillinger og kontrolmetoder. Men voksne har ikke noget imod spillerne har det sjovt i flash legetøj med et minimum af konventioner og hurtig passage, sans for humor og barnlig naivitet. Spil til drenge på vores hjemmeside tillader, uden undtagelse, alle spillere finde deres retning, enten:

  • Fly
  • Fighting
  • Logiske spil
  • Adventure
  • økonomiske strategi
  • Sport
  • Robots
  • Shooting
  • Adventure

Alle overskrifter opdateres konstant underholdende nyheder, som naturligvis til rådighed for dig gratis. Vi ønsker dig en interessant tidsfordriv, men som du spiller, vi fortsætter med at se efter, hvad du stadig overraske.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more