Bogmærker
Spil til børn

Spil til børn

er du mødt Smeshariki Doctor Plys, Dora og Diego, Tom og Jerry, Fixico, lam Sean og andre, fordi det er på vej, hvor du vil spille gratis online spil for børn. Sjove, sjove figurer har forberedt en masse nye aktiviteter, som du har tid til at lære. Løs gåder, indsamle genstande, kigge efter vejen hjem, og forlader lokalet. Du venter på quests og søgning, malebøger, puslespil og tag. Du kan score point ved at spille boldene og huske musikalske lyde. For dig vil danse robotter Fijit Venner, en glad abe, er du nødt til at juble sig ved at udføre en række opgaver.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Spil til børn efter kategori:

Kids Spil Online for små, men udalenky

Spil til børn Spil til børn computere, tabletter, smartphones er ophørt med at være udelukkende til voksne legetøj. Børnene mestrer dem med forbløffende hastighed, og at det havde noget at gøre inde i virtuelle rum beregnet til børn spil.


Det er altid farverige, provokerende, sjov musik, give nydelse og samtidig fordel. Opholder sig i denne kategori, vil du være i stand til at deltage i løb, bygge et hus, bygge en gård, og det lille barn vil lære det grundlæggende i matematik og bogstaver, farver og former til for hvert korrekt svar for at høre ros.

Vi er nødt til at spille, at

Spil til børn online er opdelt i tråde, for at gøre det nemmere at finde sjov, der svarer til den nuværende stemning.

  • Farvning af papir albums dristigt trådte ind i en verden af ​​moderne teknologi. &Nbsp;

Nu er det muligt at male små dyr, biler, robotter, feer, dukker og tegneseriefigurer en magisk pensel, dyppe den i en bred palet af farver. Men dette er ikke nok, og du vil modtage yderligere opgaver. For eksempel bemærke grafikken, og derefter gentage det i deres egne farver. Fjern alle farver let viskelæder eller blot anvende oven på den anden, og det vil blive erstattet automatisk. Baggrund kan yderligere dekorere med glimmer, og mønstret udskrives på printeren.

  • At udvikle et produkt af særlig relevans. &Nbsp;

Deres forældre er meget glade for børn, det er en stor hjælper i den omfattende undersøgelse. Her kan du lære lyde, musik, tastaturlayout, navne på objekter og dyr. Ved at samle puslespil, eller tag, lære børnene at identificere former og lave en enkelt billedelement.

  • Spil til børn tre i træk tage en førende position i kategorien. Mousserende farvede stykker linet op, og det vil bringe dig spil point.
  • De quests og skjulte objekt gøre dem opmærksomme. For at holde inden for den tildelte minut, hurtigt at finde løsninger på de opgaver.
  • Tage sig af kæledyr indgyde venlighed og undervise ansvar. Der er også en virtuel version af Tamagotchi, hvor man kan lede efter dinosaurer, kylling og endda kosmiske elever såsom Pou.
  • præsenterer en sjov ferie tema. Hvem ville ikke ønsker at pynte et juletræ i sommertiden og se efter gaver, sammen med alfer og julemanden til at udvande sødme af børn? Halloween er interessant at komme op tøj, skære et ansigt i et græskar, kok tema retter.
  • Sports spil tilbyder en trillebør løb, kampsport med Teenage Mutant Ninja Turtles og Naruto, airhockey med den lille mus Mickey, Sponge Bob og basketball til fodbold og hoveder.
  • eventyr med Dora og Diego, hvalp patrulje, Tom og Jerry, Scooby Doo og andre velkendte figurer vil aldrig ende.

Spil til drenge og piger

Spil til børn Spil til børn Find ud af, hvad taleren mener kaninen og katten Tom, find påskeæg, tage en dukkert i en pulje af gris Gurli hjælpe Masha løst eksempler, og Rødhætte undgå den grå volchischem. Vi har i vente mode spil for piger og drenge Shooting. Du venter på de bedste gaming produkter om forskellige emner, fordi der er en tid til at være aktiv og har tid til at bygge. Du vil finde tegneseriefigurer og tegneserier, som forlod en masse ideer.


Dette afsnit kan sammenlignes med kisten af ​​skatte, hvor sammenflettede lyse og sjove historier. Det ser ud til, at der ikke er nogen bund, som nye elementer modtages konstant, og igen har mulighed for at lære noget interessant. Her sameksistere farvede ponyer og vilde dyr, indbyggerne i den undersøiske verden og rum, og fra Lego du selv kan samle alt fra bygninger og maskiner til mennesker og drager.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more