Bogmærker
Strategi Spil

Strategi Spil

Strategi Spil – mest populære kolonner. Her kærlighed er gratis at spille, piger og drenge, er forældre heller ikke utilbøjelig til de virtuelle kampen hære, hvilket afspejler fjenden. Ud over de klassiske simulatorer, produkter baseret på flash nyde opmærksomhed. Handlingen begynder umiddelbart efter de mindre justeringer, og begivenhederne straks fart. Arranger robotter på bygninger, lukke fjenden vejen til hovedformålet, ødelægge alle former for monstre og aliens, men fredelige muligheder, du opretter, styrer apparater, bygning, mennesker – også her, vi har brug for en strategi.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 11)

Strategi Spil efter kategori:

Strategi Spil gratis til rådighed for alle

Strategi Spil Strategi Spil Da en bestemt ting, altid have en plan, hvordan man starter, og hvad der kommer. Ellers ingen måde, fordi så begynder det kaos, og intet kan ikke udløses. Åbne strategi spil gratis, for at gøre planlægningsprocessen mere eksplicit, og et eksempel på et spil for at lære at kontrollere situationen, spørger hendes egen retning.
Vi har gode simuleringer af forskellige områder til at tage højde for piger og drenge i alle aldre. Og de selv er opdelt på strategien

  • Militær strategi
  • økonomiske strategi

Military Teater sætter sine skuespil

Krigen er ikke bare en shooter og kompleks mekanisme, der vil blive en mekaniker dig. Krige udkæmpet hære og hære, der er nødvendige for at træne, udstyre, tøj, foder og lodge. Men slutprodukterne, tøj slidt, våbnet går ned. Så du har brug for konstant adgang til alle de elementer til at opretholde bekæmpe kapacitet af soldaterne. Hvordan til at gøre det? Spil online strategi, og lære.


Strategi Spil Strategi Spil basere en militærbase, uddanne soldater på brohoved, Naladte minedrift, åbne fremstilling af våben, få venner med naboerne. Forbindelser med naboerne – Det er et vigtigt element for succes. Med dem vil du sælge eller bytte ting, men angrebet af fjenden, kan du regne med hjælp fra allierede. Du kan også ansætte andre til at lande en soldat i sin hær, og hvis niveauet for din økonomi vil være nok til at få dem interesseret, vil de bede dig.
Du bør altid være kapital, men det skal stige til hæve niveauet af våben og have en indvirkning på naboerne – der har mere Finansministeriet, der styrer bolden.


Startende fra enkle og tilgængelige handlinger, hensigtsmæssig fordeling af ressourcerne, vil du opnå store resultater i fremtiden. Det vigtigste er at tænke gennem dine bevægelser, især den første, fordi det påvirker, hvor godt du gør tingene vil gå på. Bliv en kraftfuld arie du vil vinde fjender og vedhæfte dem til deres land igen for at arbejde på, hvordan man kan styrke grænsen og sikre velstand af befolkningen.
Den militære strategi kan være økonomisk uden farve. Så din opgave er at forsvare byen eller strukturer. Du har fået til at sætte soldater på de punkter, at fjenden altid falder ind under spærreild af dit brand.

Der er intet overflødigt, kun logikken og erhvervslivet

Strategi Spil

Fred online strategi for opbygning og udvikling af virksomheden eller logisk. Disse kan omfatte:

  • Hoteller
  • Restauranter
  • Forretninger
  • Hospitaler  
  • Farms
  • By

For dette legetøj kan du sidde hele dagen. Hvert niveau gør etablering eller opførelse af flere luksus selskaber. På gården er der nye nyttige værktøjer og bygninger i byen små huse er erstattet af hytter, og derefter palæer og slotte. Restauranter begynder serverer et udvalg af retter og moderne teknologi accelererer. Butikker bliver mere attraktiv for købere interiører og sortiment, og hotellet beboere nyder forbedret service.


, til at købe et ekstra element, er det nødvendigt at arbejde fint: høst, betjene kunder, til at helbrede de syge. Fordelene er erhvervet gradvist, og hvem ved, måske vil du blive ejer af virksomhedens netværk og din fortjeneste vil være virkelig imponerende. Prøv dig selv i forskellige områder, fordi du kan håndtere alt: fisk, grave efter guld, indsamle honning, fylde maskinen til at lave mad burgere, til at bygge veje i Rom. Strategi kan bruges i bordspil, såsom søslag, dam, skak, Kryds og bolle.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more