Bogmærker
Pigespil

Pigespil

Her er pigespil gratis spil såsom: madlavning, mode, legetøj, hospitaler, forretning og andre. Hver er interessant og nyttig at spille, for med dem får du uvurderlig oplevelse. Hvert spil indeholder yderligere opgaver eller bliver selv et mini-spil. Eventyr med Monster High, bedrifter med Winx, kulinariske mesterværker med Su, håndværk med Dr. Plusheva venter på dig. Dora hjælper dig med at finde genstande, hvor grisen Peppa sprøjter muntert i vandpytterne. Pas på babyer og dyr, opfør gårde og mestre erhvervet som læge, lærer, sekretær, sælger, modedesigner og designer.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Pigespil efter kategori:

Område med romantik og mode

Selvfølgelig inkluderer moderne pigespil interesser fra forskellige livssfærer, de har mange nye hobbyer, og de er ikke ringere end drenge inden for sport, byggeri, forelsket i eventyr. De glemmer dog ikke de sædvanlige ting: madlavning, mode, coquetry. Desuden er disse områder blevet mere forskellige og kombinerer også flere områder. For eksempel indsamler kosmetik, heltinden kører en lyserød Cadillac gennem det kuperede terræn, overvinder forhindringer, og for at samle smykker skal hun ødelægge alle monstre.

Pigespil online tager hensyn til de forskellige smag og interesser hos den moderne generation af Amazoner, der kan stå op for sig selv, redde en ven og vise logikens fleksibilitet i en forvirrende situation. Husk Winx-feerne - dette er et levende eksempel på stilfulde piger, der er klar til at skynde sig til monsteret i et øjebliks fare, redde indbyggerne i deres verden og derefter gå til skønhedssalonen og ordne deres manicure, farve deres hår, forny deres makeup og vælg moderigtigt tøj.

En række emner til mangesidede naturer

Gratis pigespil er fulde af grunde til fremtidige forretningskvinder og husmødre. Dette er et godt sted at øve sig på forældre, bage, opbygge en butikskæde, opdrætte dyr, organisere bryllupper. Hver begivenhed kræver udholdenhed, nøje overholdelse af reglerne, god reaktion og logik. Vi er klar til at tilbyde en rig samling sjov til enhver smag.

• Økonomiske simulatorer introducerer den økonomiske side af forretningsfolk. Ved hjælp af enkle eksempler lærer du, hvilke begreber der er indlejret i det grundlæggende princip for en succesrig virksomhed. Selvfølgelig er dette ikke en handelshøjskole, men ikke kun kendskab til økonomi er vigtig, det er vigtigt at forstå de ønsker hos mennesker, der henvender sig til dig for et produkt eller en tjeneste. En attraktiv, stilfuldt indrettet cafe og en varieret menu, et gæstfrit smil til alle og nøjagtigheden af ordreudførelsen er også vigtig.
• Vi ved, hvordan man nyder at spille pigespil drømmende natur. Dine fantasier kommer til live i virtuelle eventyr, hvor du er hovedpersonen. Bliv prinsesse, havfrue, Monster High-studerende, eventyr eller heltinde i tv-serien. Vi har skabt en masse tøj og smykker til dig, og du skal bare prøve dem.
• Før du romantiske spil. Hvis du er fan af Harry Potter eller Edward Cullen, hvorfor ikke gå på en date med ham og føle kys fra din elskede? Du kan også komme med en garderobe og frisure til dem.
• Piger forbliver medfølende og vil ikke efterlade dem i nød i nød. Online pigespil med medicinsk fokus er tankevækkende og klar til at gøre dig til en erfaren kirurg eller en ung, sexet sygeplejerske med en sprøjte klar. Fjern som blindlæge blindtarmsbetændelse og beskadigede tænder til patienter, reparér sår, fjern splinter, gendan synet, sæt leddene og påfør gips på frakturer.
• Puslespil vil styrke dit sind og gøre det endnu mere populært hos virksomheden. Med disse sjove lærer du nye ord, lærer et fremmedsprog, forbedrer matematik, kan finde løsninger selv i de mest indviklede situationer og klikke på gåder på én gang.
• Lækker mad vil redde verden, men først skal du mestre madlavningsspillene med mange opskrifter.

I en verden af lyse farver

Hvor der er piger, hersker komfort og farvetøj. De vil transformere rummet, sy tøj og overraske dem med snittet, dække bordet. Åbn ethvert legetøj til piger, så finder du dig selv i regnbuefarver, smilende. Alt er designet til et godt humør, en masse glæde, en række billeder, plot og temaer.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more