Bogmærker

Solitaire Classic

Spil Solitaire Classic

Solitaire Classic

Solitaire Classic

Mange mennesker er glade for forskellige kortspil, herunder at spille forskellige kabale spil. Derfor anbefaler vi alle elskere af kabale spillet Solitaire Classic, hvor vi spiller den klassiske kabale. Derfor vil vi minde dig om reglerne for dette kortspil. Foran os vil der være flere kortkort med billedsiden nedad. Hver af dem indeholder et forskelligt antal kort med forskellige valører. Øverst på hver bunke er der opadvendte kort. Vores opgave er at strække alle disse bunker med kort og lægge dem ud fra ess for at fremkalde. I dette tilfælde falder røde kort på sorte dragter og omvendt. Hvis du løber tør for træk, vil der være et dæk med hjælp, hvorfra du kan tage kort øverst til højre. Men husk, at du kun kan køre det et par gange, og hvis du ikke kan tilføje kabal i løbet af denne periode, mister du.
Solitaire Classic er et brætspil, så folk i alle aldre kan spille det. Det har ikke dårlig grafik og musik, så vi er sikre på, at du vil kunne lide det og hjælpe med at gøre din fritid lysere.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more