Bogmærker
Quest spil

Quest spil

Du ved aldrig, hvad forfatterne er kommet op med for at overraske os, men for at spille gratis online spil quests nyttigt og interessant. Deres essens er at udforske omkredsen, at være opmærksom på etiketterne og indsamle alt, hvad der er muligt at samle op. Hver detalje er vigtig og aktiv arbejde på et tidspunkt. Nogle af dem kan kobles sammen, og derefter bruge alene. Hyppige indlejrede minispil, hvor et job er nødvendigt at indsamle puslespil, finde en vej ud af labyrinten, anvende mekanismen, samle strukturen. Hjælp sneglen Bob fremmede Pou, glad abe, og andre helte.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 11)

Quest spil efter kategori:

Unge Efterforskere udvalgte online spil quests

Quest Spil Online Alle mennesker i det virkelige liv, spille quests. Må ikke blive overrasket, det er sandt. Se for dig selv. Hvor mange gange har du søgt efter en manglende sok, ure, bøger, penne eller legetøj? For at finde den forsvundne, du kiggede under sengen, i skabet og søgte hylderne, rystede ud indholdet af porteføljen. Du kan også prøve at huske, hvor de så titlen for sidste gang, og endda kalde dine venner til at finde ud af, om de er dine ting. Dette er virkeligheden i jagten, men forsøget på at spille online er meget mere interessant, og derfor mere tilbøjelige til at lave lektier, til at tage på farten i søgen efter noget der. Og du er nødt til at gøre en masse, for eksempel,

  • For at studere opgaven og situationen
  • Find oplysninger om et emne eller en hel
  • For at finde et sted til det
  • Hvis det er nødvendigt at kombinere nogle ting
  • dechifrere koder
  • Kør mini job
  • Find en vej ud af rummet

    Hvor du kan ugorazdilo

Quest Spil Online

Selvfølgelig spillet quests i russisk præference til vores spillere, fordi det er nemmere at forstå deres tilstand. Mens mange sjove oprettet, så du ikke kan læse, intuitiv at forstå, hvad du vil. Nå, lad os se, hvad du har forberedt historier.

Eventyr komme til live og bliver til spil online gratis quests. Bare rolig, en gang i hytten af ​​en heks. Det lader til, at nu er det ikke er hjemme, og du kan se lidt rundt. Kig i potter, flytte møbler, men ikke skræmme hjemmeside ugle og kat, men snarere tilbyde dem en godbid, og de vil hjælpe dig finde ud af.


I rummet, koldt og skræmmende, men snarere på et rumskib af udlændinge. De lukker dig i en mærkelig kabine, hvor alt er fremmed og uforståelig. Medtag logik og vær ikke bange for at træffe foranstaltninger. Den eneste måde du vil videre i deres gæt og vil være i stand til at dechifrere de mærkelige inskriptioner.
Er det ikke bedre er situationen i en ubåd eller i lastrummet på et piratskib. Hvad konspireret angribere, og hvor meget tid du har? Se tikkende minut flugt, og det er tid til at tænke på noget, hvis du ikke ønsker at dø i hænderne på berusede bøller eller militær fjendens flåde.


indtager en særlig niche spil online opgaver med mystik. Det er her den virkelige rædsel og mareridt. Du vil besøge den mørke krypt, cobwebby kælder i den gamle kirkegård, middelalderlig palæ under Halloween. Du er omgivet af mærkelige lyde – det er en rotte eller et spøgelse? Sommetider denne viden kan bringe et hint, fordi ånden kan være at spørge dig, og rotten er tilstrækkelig til at behandle et stykke pølse at få nøglen til frelse. Og her er, hvordan man får ud af et mareridt eller helvede? Så nøglen vil ikke hjælpe.


Quest Spil Online Quest Spil Online Online spil quests, er det også et eventyr. Drømte om at blive en arkæolog? Så find ud af, hvad test venter på dig. Dette er en farlig jungle, klatrer de snedækkede tinder, hemmeligheder de gamle ruiner, mødet med rovdyr og indfødte, indsamle artefakter og deres undersøgelse.
Pigerne kunne lide temaet for den ferie, madlavning og mode. Her kan du ingen vil jage og angreb, men du har brug for til hurtigt at finde produkter og redskaber til at forberede en nytår bord, men også at genskabe huset rent, hænge dekorationer, og tage sig af dit outfit.

Bare rolig, hjælpen lige ved hånden

nåede en blindgyde i færd med at passere? Har du assistenter, der vil give et fingerpeg om, hvor du går, eller hvor er det ønskede objekt. Men være økonomisk – assistenter har brug for tid til at komme sig, så unødigt ved at referere dem bedre til at undlade at stemme. For at klare den udfordring af deres egne, det er så rart.


Se også, den tid, der er afsat til hvert job. I nogle spil, kan indstillingerne slukkes for at nyde handlefrihed på ubestemt tid.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more