Bogmærker

Age of Steel

Spil Age of Steel

Age of Steel

Age of Steel

Foran os er et nyt spændende spil Age of Steel fra et af de selskaber, der udvikler sensoriske spil. I dag, vil forfattere fordybe dig i en verden, der har overlevet en atomkrig. Nu er verden styret af store selskaber førende kampen for ressource balancer. Hver af dem har sin egen private hær, og de gør det hele krigen. Du som en leder af en af ​​enhederne har brug for at beskytte mine fra rivaler angreb. Har du en lille plante, der producerer en bred vifte af våben. Din opgave er at bygge en defensiv linje og ødelægge den fremrykkende fjende. Expose pistolen for at holde den første bølge af angribere. For ødelæggelsen af ​​fjendtlige køretøjer vil du blive givet spil point. For disse vil du være i stand til at gøre reparationer af eksisterende våben, og vigtigst af alt, at udvikle og producere en ny. I øverste venstre hjørne vil du se omfanget af point og styrken af ​​din base. Nedenfor er et udvalg af våben, og hvilket niveau du gør. Forvent deres ressourcer omhyggeligt. Husk, at så snart fjenden hær vil bryde ind i dit slot, taber du. Dette spil vil give dig mulighed for at vise dit talent militære leder og strateg. Og vi er sikre på, at du vil bruge tid på sjov og vinde dette spændende kamp
Spil Age of Steel har en fascinerende gameplay, der ikke vil forlade nogen ligegyldig. Ganske interessant graf i nuancer af grå, smuk lyd og atmosfæren vil give dig magt fjendtlighederne. Download spil til sin tablet, mobiltelefon eller computer og have det sjovt. Det er også muligt at spille online direkte på internettet. Registrer eller bruge din konto til de sociale netværk. Inviter dine venner, eller blot konkurrere med andre spillere. Vi er sikre på, at alle spillere er i stand til at finde sted i rating.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more