Bogmærker

Ninja Bacon

Spil Ninja Bacon

Ninja Bacon

Ninja Bacon

Foran os er et nyt spændende spil fra Ninja Bacon en af ​​de førende spiludviklere af touch. I det, vil vi dykke ned i den vidunderlige verden af ​​kunst af ninja. Denne gang, forskerne viste en meget lang tid, og kogte meget stærke krigere og spioner"walking"i skyggerne. Og tænk, hvis alt dette gælder for et parallelt univers, hvor intelligente dyr lever. Vores helt gris Bacon. Den første halvdel af sit liv al den smerte og mobbet, og en dag, han spyttede alt gik han til den hemmelige orden med det formål at lære kampene, der ville stå op for sig selv. Under træningen indså han, at hans kald til at undervise andre, og det blev endnu sværere at lære. Flere år gik, og nu vores helt skal bestå eksamen til titlen som mester. Vores helt til at gå gennem en forhindringsbane i templet fyldt med en række af fælder. Din opgave er at hjælpe ham i denne. Korrekt vurdere placeringen af ​​forhindringer og bygge ruten. Vær opmærksom på gendannelseshastighed tid, og det vil hjælpe dig i forbifarten. Kontrollen er meget enkel og udføres med musen
Spil Ninja Bacon har en temmelig morsom gameplay, smukke grafik og enkel, men fantastisk musik. Alt dette vil fordybe dig i en uforglemmelig atmosfære og giver dig mulighed for at nyde spillet Ninja Bacon fuldt. Hurtigere Hent spil Ninja Bacon til hans telefon, tablet eller computer, og dykke ned i den enestående verden af forfattere, der har udviklet. Det er også muligt at spille direkte på internettet. Bare gå til den minimale register på hjemmesiden, eller log ind med en hvilken som helst af de sociale netværk -konti. Derefter kan du invitere venner til spillet og se resultaterne af andre. Nyd spillet og tidsfordriv.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more