Bogmærker

Ardillas Vs Zombies

Spil Squirrels vs Zombies

Ardillas Vs Zombies

Squirrels vs Zombies

Spillet Ardillas Vs Zombies vi vil gå med dig i dybet af rummet. Der er en planet lever en rimelig frø protein. I århundreder blev de beskæftiget i landbruget, studerede forskellige videnskaber - kort sagt levet som vi gør. Som den ene af forskerne udført eksperimenter på at forbedre gødning og noget rodet op med kemikalier. Når sprøjtes på testfeltet flyet uheld fløj over kirkegården, og stoffet var på kirkegården, og på grund af ham død komme til live og forvandlet til zombier. Nu er denne horde af monstre der flytter til en af ​​bygderne af proteinet med det formål at tørre det af kortet. Er du en af ​​de officerer i hæren af stammen, og nu er du nødt til at organisere forsvaret af bosættelserne. Dine soldater raked fra det arsenal af særlige nødder, som når fyret er i stand til at dræbe monstre. Nu er din opgave er at sætte defensive squads i vejen for at følge en zombie, der modtager din sektor af ild og skal ødelægge fjenden er stadig i udkanten. For mord vil du blive givet point. Klik Også på stjernerne optræder på marken, de vil give dig penge. På dem kan du leje nye rekrutter, samt at udforske nye defensive strukturer. Med hvert niveau antallet af fjender vil stige, og monstrene er varierede. Så du som den ansvarlige for forsvaret bliver nødt til at komme med din flytning. Det vil udvikle sig i dig Talan strateg og intelligens
Spil Ardillas Vs Zombies er en meget cool gameplay, samt funky grafik og musik. Hent det på nogen af ​​dine foretrukne enheder, og bare sjovt at tilbringe tid. Du kan også spille det, og på internettet. Hvis du ønsker at se dine andre fremskridt så bare gå registrering. Dette vil give dig en mulighed for at se på den succes, andre spillere og vise deres. Nyd spillet og tidsfordriv.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more