Bogmærker

kids Tangram

Spil Kids Tangram

kids Tangram

Kids Tangram

Foran os er et nyt spændende spil Kids Tangram hvor vi vil dykke ned i den fascinerende verden af ​​origami. Det er kunsten at skabe en bred vifte af skulpturer lavet af papir. Du ønsker at prøve det selv at skabe noget interessant? Gennem Kids Tangram spil har du en chance. Tidlig kontakt indtræffer før flere billeder skildrer forskellige dyr eller andre genstande. Vælg en af ​​dem og overveje nøje. Når du klikker på det det smadret, og kun billedet vil være synlig foran dig. Dit job er at genskabe den fra snavs. Træk og slip dem i visse steder, indtil du får hele billedet. Til dette vil du få point, og du kan gå videre til næste opgave
Spil Kids Tangram udviklet ved hjælp af HTML5 -teknologi, som giver det en fordel, fordi du kan afspille det ikke kun på PC, men også på enhver berøring enhed. Det har ingen blodige kampe, og det er designet til spillere, der ønsker at tilbringe deres tid i at løse en række gåder. Bare installere Kids Tangram på din enhed, og nyd en original manuskript af denne fascinerende spil. Hvis du ikke ønsker at bygge det til deres enhed, kan du afspille det på vores hjemmeside online. Bare åbne den i din browser og start.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more