Bogmærker

lidt Alchemy

Spil Little Alchemy

lidt Alchemy

Little Alchemy

I oldtiden levede vi alkymister, der kunne forbinde de forskellige elementer, der tillader at opnå nye stoffer og genstande. Og de gamle alkymister var gamle mænd med lange skæg. Og ikke så mærkeligt, fordi denne træning forlod hele deres liv længe, ​​og de kunne ikke kender alle hemmelighederne af denne fascinerende videnskab. Kan ikke sige om dig, min unge ven, fordi foran dig vildt Lille Alchemist, hvor du kan gøre ægte magi. Du vil forbinde de forskellige poster her, som giver dig mulighed for at oprette nye emner. Og du behøver alt dette vil være i den tomme verden, som helt sikkert vil blive omdannet efter at du har haft en hånd. I første omgang vil du have 4 elementer: ild, vand, luft og jord. Start dem til at forbinde med hinanden ved hjælp af en kombination udtænkt. Gradvist vil spillet Lille Alchemy give dig flere og flere nye elementer. Og alle dem du vil være i stand til at forbinde igen, og dermed udvide sit eget sæt af objekter og egenskaber. Og gradvist, i denne verden vil der være byer, byer, skyer, vulkaner, floder og mere. Alt er kun begrænset af din fantasi, fordi at spille spillet Lille Alchemist kan være næsten uendeligt. alle jer 560 forskellige elementer og funktioner vil være til rådighed, som du kan få. Gameplay i Little Alchemy spil er meget simpelt. Du skal blot gå gennem de højre arm region udvalgte punkter på spilleområde. overlejre dem på hinanden. Hvis de kan forbinde, derefter straks at vende dem til at ske, og du bliver ejer af det nye objekt. Efterhånden kan du få flere og mere komplekse objekter. der vil tillade dig at udvikle denne verden, hvor meget snart vil være i stand til at opretholde liv på grund af din indsats. Nogle opskrifter online spil af HTML5:
Vand-vand = hav
Fire-ler mursten =
Brick-Brick = mur. Dette er kun en lille del af potentialet i denne ansøgning, jeg håber du vil være i stand til at løse alle de mystiske alkymi opskrifter og så kan du gå til en reel alkymist, som er genstand for næsten alt i denne verden.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more