Bogmærker

tricky Trip

Spil Tricky Trip

tricky Trip

Tricky Trip

Mountains - hvor mange farer venter på dem som mennesker, der forsøger at videregive bjergpas. Enhver person, der beslutter sig for at være et Vent for en masse farer. I dag spillet Tricky tur med vores hovedperson på sin bil, vil vi rejse gennem bjergkæden. Vores opgave at ledsage vores karakter fra startpunktet til slutningen og hjælpe ham med at undgå alle de farer. Så vil vi være på skærmen maskine. Du er nødt til at køre igennem det på vej til at være en masse fejl. Det vil således være opdelt i en flerhed af afsatser. Hvad ville du komme fra den ene til den anden, du vil bruge en form for løfteanordning. Ved at klikke med musen på skærmen, vil du se, hvordan han kravler ud af linjen. Så snart du slipper museknappen, vil det hærde og faldende forbundet afsatser. Din opgave er at hjælpe dit øje estimering at beregne alt, så denne linje ville have sluttet bænkene sammen, og i intet tilfælde var ikke mere eller mindre end du har brug for. Efter alt, hvis det sker i bilulykke i afgrunden, og vores helt vil dø. Så trin for trin vil vi tage alle de steder og optjene point
Spil Tricky Trip ganske interessant og vil hjælpe dig bruge din tid sjov. Åbning Tricky Trip på vores hjemmeside, kan du nyde eventyr sammen med vores helt.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more