Bogmærker

Kingdom Creator

Spil Kingdom Creator

Kingdom Creator

Kingdom Creator

Magee - folk besidder mystiske mystiske kræfter. Ifølge deres luner nye skabninger kan vises i verden, vokse skove, vulkaner i udbrud. De har en stor magt, der kan rettes til både godt og ondt. Har du nogensinde ønsket at have sådan en gave? I dag i spillet Kingdom Creator, vi ønsker at tilbyde dig at blive skaberen af ​​en tryllekunstner, der ønsker at bruge al sin gave og talenter til at opbygge riget af godhed, hvor folk levede mit liv og nyde hver dag. Før du på skærmen vil være en smuk eng ved bredden af ​​floden. Du er nødt til at placere den på slottet og andre bygninger. Nedenfor kan du se et kontrolpanel med ikoner, som hver især er ansvarlig for visse af dine handlinger. Ved at klikke på dem kan du ændre baggrunden, vejr, udsigt over slottet og meget mere. Her allerede hele afhænger af din smag og talent af skaberen. Så læn dig tilbage og gøre deres egen historie
Spil Kingdom Creator er ganske interessant og spændende. Åbning af Kingdom Creator på vores hjemmeside vil du bruge stor tid og vil være i stand til at realisere alle deres talenter designer og skaberen.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more