Bogmærker

Dream Fields

Spil Dream Fields

Dream Fields

Dream Fields

Online spil Legends of Dreams - vil forbløffe dig med sin skønhed fra de første sekunder. Du finde dig selv i en rigtig eventyr, som du kan blive fortalt som barn. Fordyb dig i en verden af ​​bedriften, som er indbyrdes forbundne og fantasi, magi og vidunderlige bamser. Denne gård er fuldt nedsænket i den magiske af hvor dine bedste assistenter vil bamser. De vil gøre for dig alt det hårde arbejde, samle bær, svampe og nektar. Disse Fur TV ved alt, der omgiver dem, tage blot et par af de tiltag, til at vejlede dem.
Vigtigst er det, at dine hjælpere ikke vil spille igen Legends hjælpe dig uden din favorit godbidder. Selvfølgelig, de er meget glade for marmelade, som du bør altid være. Det kan være en elementær kok bær, sukker og vand i en af ​​bygningerne, og i nærværelse af vildt valuta - krystaller - og du kan købe i spillet butikken.
Der er tre funktioner, der vil hjælpe med at udvikle spillet - det er krystaller, guld og selvfølgelig fantasi. Adgang til sidstnævnte bør altid være, uden at det vil du ikke flytte et enkelt trin. Få hende en række forskellige måder, for eksempel, kan det gendanne sig selv, for at hjælpe deres naboer i gården, gør det til en særlig hus eller indkøbt til krystaller. Guld er at få en hel del lettere, det er udstedt til gennemførelse af visse opgaver eller quests.
iPlayer Legends drøm vil fordybe dig i en verden af ​​reelle fantasier. Inviter dine venner fra sociale netværk til at have det sjovt og hjælpe hinanden. Kig på dem og få særlige kister krystaller på hver syvende dag.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more