Bogmærker

Farm Days

Spil Farm Days

Farm Days

Farm Days

Game Farm Days: overtage
Beboere i byen synes undertiden, at det er meget behageligt at bo på en gård - vejret er altid godt, solen skinner, luften er ren, maden er frisk. Men dette sker, hvis du er turist i landsbyen, når du ikke behøver at arbejde fra solopgang til solnedgang, så der er mad på bordet. En smule forståelse af, hvordan det er at arbejde på jorden, vil blive hjulpet af browserspelet Farm Days. Det hele startede med det faktum, at du forlod en arv - en forladt gård. Efter at have indgået ejers rettigheder ankom du straks stedet for at vurdere jordens omfang. Men hvad var skuffelsen fra det, han så - alt omkring var dækket med højt græs og to ensomme bygninger - dit hus og lade, skævt og tabt. Det ser ud til, at den forrige ejer ikke har gjort noget i lang tid, og i årenes løb er der kommet fuldstændig øde. Nå, du er nødt til at vise, hvad du er klar til, og at byboerne også er i stand til bedrageri og ved, hvordan de skal arbejde. Når du kommer til at spille Farm Days, har du brug for inspiration og tålmodighed for først at kunne lytte til assistenten, der vil møde dig, dirigere dine handlinger og give opgaver. Hendes navn er Masha - en livlig pige der bor i nabolaget. Så snart hun hilste dig, vendte hun sig straks til det vigtigste - arbejde. Vi udvikler vores egen gård
Pigen viste, hvilken frygtelig tilstand dit hus er i, og hvis du vil bo i det, bliver du nødt til at reparere det. Vær ikke bange, det er nemt at gøre dette - du skal bare klikke på bygningen, og her er en lille hvid palæ med et smart rødt tag og en lille have omkring. Næste på linjen er stalden - hovedbygningen, fordi de lægger afgrøden i den og holder værktøjerne. Det viste sig, at han også havde brug for en større revision. Gør det samme med ham, og magisk er hullerne i taget lappet, væggene malet, de ødelagte vinduer erstattes af nye. Når reparationsproblemet er løst, begynder vi at dyrke afgrøden. Den første ting du skal vokse er hvede. For at komme i gang, træk vand i en brønd og hæld et lille område med korn. Vi må vente, indtil spirerne klækker ud, modnes, og det vil være muligt at samle dem. Men der er en kortere måde - at betale to monetære enheder, og hveden vokser meget hurtigere. For at gennemføre hver handling skal du kursivere objekter:
• Vi samler vand i brønden
• Klik på plottet for at vand
• Når afgrøden er moden, skal du klikke igen for at høste den.
I fremtiden fortsætter vi med at spille spillet Farmer's Day, og vi gør det samme, hver gang vi har brug for at gribe ind. Begynd at tjene
Spillets udviklingsscenarie er interessant, og for at indtaste dit navn i det, vil Farm Days-registrering hjælpe dig eller registrere dig via en social side. Når afgrøden høstes, falder den ned i den stald, du har repareret, hvor du kan se en opslagstavle. Så snart der vises et grønt markering der, er en ny opgave ankommet. På iPlayer Farm Days kan du blive tilbudt en lukrativ aftale om at levere et af produkterne, og hvis du accepterer det, begynder seriøst arbejde. Fra nu af skal du huske dit billede og forsøge ikke at svække kunderne. Efterhånden åbner Farm Days mange interessante muligheder for dig:
• Avlsdyr og fjerkræ
• Dyr en række planter
• Bygge virksomheder
• Forarbejd produkter til varer
• Sælg dem på markeder og butikker
Du vil gå fra en byboer, der er ankommet på tomt land til en erfaren landmand, udviklende og velhavende, der har alt under kontrol.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more