Bogmærker

Throne Kingdom at War

Spil Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Det er værd at monarken at give sin sjæl til Gud, især hvis det pludselig skete, når fejderne og kampen om tronen begynder. Den gyldne krones glans tiltrækker dem, der er værdige og helt uværdige. I det amariske rige døde herskeren og efterlod ikke kun arvingen, han tænkte ikke engang på modtageren. Han regerede i mange år og holdt kontrol i flere lande på én gang, og efter hans død faldt alt fra hinanden. Velkommen til det alternative Medieval Throne Kingdom at War-spil. Herren af u200bu200bafstamning har enhver ret til at kræve tronen. Men en lang vej fører til opfyldelsen af u200bu200bmålet, brolagt med lig af fjender, samt kreativt arbejde til fordel for alle fag. Efter kvadrer og fejder er kongeriget i ruin, det er tid for dig at tænke på at genoplive fortidens storhed og opbygge et magtfuldt og stærkt imperium. Begynd med at bygge bygninger og strukturer, hæve borgernes uddannelse til det højeste niveau, opbygge akademiet og udføre forskning i det for at få adgang til nye muligheder. Udvid og påfyld hæren med nye soldater: spydsmænd, riddere, pile, spejdere, kavaleri. Træ dem og øg konstant kampniveauer, skaff ikke penge og kræfter. Overvej først og fremmest at beskytte byen, fordi fjender vil prøve at angribe uden at mislykkes. Lad fæstningen blive imprægnerbar. Der er dog intet evigt, og uanset hvordan du styrker og udvikler dig, er der altid nogen, der er stærkere. Derfor er det tid til at tænke på at blive medlem af Unionen eller etablere din egen orden. Ved at samarbejde med dine naboer vil du være i stand til at afvise enhver fjende, uanset hvor stærk han er. Men ikke helt stol på alle. Det er nødvendigt at tænke strategisk, i betragtning af konsekvenserne af dine trin, ikke begå udslæt. Personificeringen af u200bu200bbrugeren i spillet vil være helten. Han er Herrens øverste chef og hans nærmeste medarbejder. Lad ikke din chef ned, forbedres kontinuerligt, få nye færdigheder, magtfulde våben. Ved at lede hæren på kampagner styrker helten den og øger chancerne for sejr markant. Efterhånden bliver du stærk og næsten uovervindelig, men dette vil ikke ske snart. Men husk, at blandt de nærmeste venner kan der være fjendens spioner eller frafaldne, der solgte for en krone. Vær altid på udkig, lad ikke dig selv og hæren blive overrasket. Begrund Herrens håb og hjælp ham med at erobre den trone, han beder om. Spilfunktioner
• Fantastisk grafik. Alle detaljer er tydeligt synlige, farverne er mættede, og farvegraderingerne hjælper med at skelne mellem andres enheder og jorden. • Harmonisk lyddesign med relevante specialeffekter. • Legetøjet præsenteres på alle førende sprog, blandt hvilke russisk er til stede. • Sammen med en gratis mulighed for at udvikle gameplay leveres betalt indhold. Det hjælper med at passere nogle trin hurtigere og bevæge sig mere effektivt mod det elskede mål. For dem, der foretrækker at overvinde vanskeligheder alene, inkluderer indstillingerne funktionen til at blokere tilfældige køb. • Deltagerne kan oprette deres egne ordrer eller slutte sig til eksisterende. • Du skal udføre opgaver, deltage i missioner og kampe med andre spillere. Hvad man skal gøre
Selvom spillet blev oprettet til mobile enheder, kan du også downloade Throne Kingdom at War til din computer. Begge muligheder har deres positive aspekter. Når du spiller på computeren, vil du se, hvad der sker på slagmarken i al sin herlighed og detaljer. Men når du spiller på en tablet eller telefon, vil legetøjet altid være med dig, så du kan deltage i den næste tur når som helst. Under begivenhederne åbnes der nye muligheder i alle retninger:
• Hero nivellering
• Konstruktion
• Udvikling af territorier
• Minedrift og produktion af varer
• Militær dygtighed
• Udvidelse af deres land
 
Spillet Throne Kingdom at War tilbyder at samle og bevæbne en hær bestående af godt målrettede skyttere, assertive belejringstropper, modige spydsmænd, uselviske riddere og observante spejdere. Hver slags hær har brug for passende uniformer, men den skal periodisk forbedres for at øge chancerne for sejr. Denne proces har en hel række handlinger fra udvinding af ressourcer, opførelse af bygninger og produktion af forskellige genstande. Jo mere du kaster dig ind i begivenhederne, jo flere innovationer bringer Throne Kingdom at War-spillet. Snart kan man ikke klare deres fjenders angreb alene. På et bestemt tidspunkt kan man ikke undvære de allieredes støtte og derfor indgå alliancer og sammen tage kampen. Spillere har mulighed for at deltage i slagtene om PvP og PvE, hvilket vil have en gavnlig effekt på oplevelsen. I tider med våbenhvile skal du uddanne soldater og holde dem i god form hvert minut. Forskningen, der udføres af videnskabsmænd, der er tiltrukket af byen af u200bu200bdens herskeres gode ære, vil også hjælpe med at blive stærkere. Byg et akademi for dem, så de kan opfinde nyttige enheder, potions, materialer og teknologier. Med deres hjælp når du nye højder inden for økonomi og militær dygtighed, hvilket gør spillet Tron Kingdom på Var mere interessant. Derudover frigives opdateringer med jævne mellemrum, hvilket tilføjer nye plotlinjer.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more